three wise monkeys

Integritetspolicy


Debatthusets integritetspolicy kan ändras när som helst och utan förvarning. Du är uppmuntrad att regelbundet besöka denna sida för att kolla efter ändringar.

Oavsett hur innehållet i denna integritetspolicy kan ändras eller utvecklas, så kommer administrationen inte att samla eller spara på någon av din privata och personliga information utan ditt medgivande. Om du ger oss din personliga information, kommer denna information att vara konfidentiell och vi kommer inte att sälja, låna ut, eller avslöja denna information till tredje person utan ditt medgivande. Undantag gäller dock i de fall då vi på grund av amerikanska federala eller delstatslagar är tvingade att länna ut denna information till amerikanska polismyndigheter.

Typ av information som samlas: Du kan besöka detta forum som oregistrerad gäst utan att behöva ge oss någon som helst personlig information. Vi samlar inte på någon personlig information (t. ex. namn, adress, eller epost) om du inte registerar eller tidigare har registrerat en användarprofil eller på något annat sätt gett oss denna information.

Information som sparas automatiskt: Vi använder din IP adress för att kunna utvärdera problem med servern och för att administrera forumet. Denna information sparas automatiskt även om du är en oregisterad gäst.

Kryptering av lösenord: Det är nödvändigt att skapa ett lösenord när du registerar din användarprofil. Detta lösenord är automatiskt krypterat av forumets mjukvara vilket gör att lösenordet är dolt även för administrationen. Detta förbättrar din säkerhet om du använder samma lösenord på andra webbplatser.

Kakor (cookies): Forumet använder kakor så att du kan ha tillgång till en del funktioner. Dessa kakor är små bitar av kod som servern sänder till din webbläsare och som sedan sparas på din hårddisk. Om du väljer att acceptera dessa kakor så ger de oss möjligheten att se dina tidigare besök hos oss. Vi kan därmed bättre anpassa den information som du får. En av kakorna används för att spara ditt användarnamn och lösenord så att du inte behöver skriva in uppgifterna varje gång du besöker oss. Dessa kakor samlar inte och sparar inte någon personligt indentiferande information. Du behöver inte acceptera dessa kakor för att kunna besöka forumet, du kan vägra att ta emot kakorna, du kan radera kakorna från din hårddisk, och när som helst stänga av kakorna genom att ändra i din användarprofil.

Registreringsformulär: Det är nödvändigt att du anger namn och epost när du registerar din användarprofil. Du kan använda dig av en synonym i din användarprofil, men din epost mäste vara din egen personliga sä att vi kan kontakta dig om nödvändigt.

Utgående länkar: Detta forum har länkar till andra webbplatser. Administrationen är inte ansvarig för innehållet på dessa webbplatser eller hur de hanterar personlig information.

Mjukvaran och säkerhet: Mjukvaran för forumet är vBulletin, en produkt av Jelsoft Enterprises Limited. Mjukvaran och webbplatsen har säkerhetsfunktioner fö att förhindra förlust, missbruk, eller manipulation av den information som finns under vår kontroll.

Var aktsam: Var medveten om att den information som du skriver på forumets avdelningar kommer till allmänhetens kännedom, och att du därmed skall vara försiktig om och när du väljer att delge personlig information. Denna information är tillgänglig för alla som besöker forumet och kan användas på ett sätt som du inte har avsett. På grund av detta, avråder vi från att du delger någon som helst personlig information i dina inlägg.

Ditt medgivande: Genom att du använder forumet, accepterar du även innehållet i denna policy samt forumets regelverk. Denna integritetspolicy har företräde framför all annan information i detta ämne. Vi kan när som helst och utan förvarning ändra denna policy genom att publicera en ny version på denna sida.

Juridisk information: Detta webbplats drivs med goda avsikter, men inga garantier är bindande. Vi är inte ansvariga för några direkta, indirekta, sammanträffande eller resulterande skador. Vi är inte ansvariga för någon händelse utanför vör kontroll.

(Senast updaterat: 7:e Maj 2005)